MERSİN / ERDEMLİ - Kocahasanlı Ortaokulu

Kocahasanlı Ortaokulu

Kocahasanlı Mh. Necdet Ünüvar Cd. N.11 Erdemli / MERSİN
Vizyon
Öğrenci merkez modeli temelinde, ortaöğretimin her kademesinde kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, Atatürkçü, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Misyonumuz; ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca sınavlarda değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili yarışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Kocahasanlı Koop. Minibüsleri, Silifke Koop. Otobüsleri, Belediye 156,170 nolu otobüs ve Özel Araç.
Yerleşim Yeri
Erdemli´nin hemen batısında kurulu olan Kocahasanlı kasabası, sahil şeridi en uzun olan kasabalarımızdan biridir. Rakımı 2 ile 100 metre arasında değişmektedir. Erdemli´ye uzaklığı 4-5 km olan kasabaya günün her anında ulaşmak mümkündür. Kasaba ve çevresinde Akdeniz iklimi hüküm sürmektedir.
Erdemli Anamur yol güzergahı 5.km de
2022 Yılı Voleybol Yıldız Kızlar Erdemli İlçe Ücüncüsü
Proje Çalışmaları
eTwinning Projelerimiz; 1- KAĞIDI KORU AĞACI YAŞAT ( SAVE PAPER SAVE TREE) 2- Rural Europe, Why not?
Erasmus+ KA101 (İtalya - Çekya)